B-laget lämna knäskydden hemma för en dag!

Att bygga ihop lag handlar mycket om att man även behöver träffas utanför volleybollplanen, att lära känna varandra och ha kul utan att volleybollen är huvudingrediensen! Just detta hade B-laget förra helgen när alla konstnärliga sidor skulle uppvisas med hjälp av pumpor.

Ett hav med pumpor hade införskaffat och alla började direkt att leta upp sin favorit pumpa! Efter lite information hur och vad man skulle göra så började det stora förarbetet att karva och tömma ut pumpan så den blev klar att börja utföra den själva konstnärliga Halloween tillverkningen.

B-laget Halloweenpumpor

Vi fick även fint besök av Autumn, Marissa och Holly från elitlaget som hjälpte till och gjorde egna pumpor med oss! Den införskaffade fruktskålen blev först dissad men när de insåg att under frukten fanns godis så blev den väldigt populär..

B-laget HalloweenpumporB-laget HalloweenpumporB-laget HalloweenpumporB-laget Halloweenpumpor

Resultatet blev fantastiskt och skulle vi livnära oss på detta så hade vi inte haft några problem! En vinnare utsågs ”Best in show” som både hade blinkade argsint ljus och ilsken rökmaskin, men för alla yngres skull så håller vi vinnaren hemligt.. Men kan avslöja en ledtråd, äldst.. 😉

B-laget Halloweenpumpor B-laget Halloweenpumpor B-laget Halloweenpumpor

Efter tillverkningen och tillhörande fotograferingen så gick vi och handlade mat som vi åt tillsammans och pratade och skrattade vad som hade hänt under kvällen

Kändes som en mycket lyckad kväll och en rolig team bonding som vi alla kan rekommendera!