B-laget tar vinst mot LUGI

I lördags gav vi oss iväg till Lund för att spela ännu en match! Vi blev bara 6 spelare och en Libro på grund av att några av våra egna spelare var i väg på annat. Vi fick låna med oss Üve och Emelie S från A-laget, men tyvärr så blev Emelie sjuk och kunde inte följa med oss.

Sist vi mötte LUGI på hemmaplan blev det en jämn match, 3-2 till Svedala. Därför var alla extra taggade för att vi ville ha en vinst till mot LUGI och det fick vi fast med mycket bättre resultat, 3-0.
Under första set gick det bra, men vi lät LUGI komma in i matchen för mycket. LUGI bytte servare och hon serva in poäng, tills vi lyckades bryta serven och vi vann setet med 25-23. Vi bestämde oss för att vi inte skulle låta LUGI komma in i matchen lika mycket som i första setet och det lyckades vi bra med, vi lärde oss att bryta LUGIs servar med en gång och vi vann setet med 25-12. Även tredje set klarade vi på ett bra sätt, här vann vi med 25-13.
Vi har fått nya krafter efter jul och hoppas på att vi bara fortsätter att klättra uppåt! Poäng: Svedala – LUGI 3-0 (25-23, 25-12, 25-13)
Spelare: My, Sofie, Anna, Malin, Emma, Marie och Üve (A-laget)