Beach i Veddige

I söndags åkte vi upp för att spela turnering i Veddige. Vi satsar på Beach- SM i Falkenberg, men vi  kände att vi låg lite väl långt ner på rankningen för att komma med. Det är 18 lag som går vidare till SM, och vi hoppas att vi blir ett av dem! Vi åkte upp till Veddige med Fredrik och Jonathan som också behövde ha mer poäng för att komma med.

Första matchen spelade vi lite osäkert mot ett av Veddigelagen, men vann ändå till slut.  I andra matchen var vi mer taggade och vann rätt stort! Det slutade med att vi vann gruppen. 😀 Vi gick vidare direkt till semi som vi också vann, men det var en väldigt jämn och bra match!

ida-och-angelica-beach-juni-20091

Sen var det dags för final, där vi mötte två väldigt duktiga beachtjejer från Göteborg, vi hade mött dem i gruppen innan och då var det väldigt jämnt! Vi var nervösa men ändå taggade och vann första setet med 21-7. Andra setet blev också väldigt jämnt men vi spelade ändå riktigt bra och vann till slut finalen! 😀 Vi är mycket nöjda med dagens spel och håller nu tummarna att komma med till SM!                        

Fredrik och Jonathan kom också till final, där de mötte två duktiga killar från Habo, matchen var jämn och båda lagen spelade bra. Tyvärr gick segern till Habokillarna men Fredrik och Jonathan var väldigt duktiga och kom tvåa! Grattis till er killar!

Även Julia Lindberg från Svedala och Emma Widerström från Kungälv spelade U19 och vann!
Ett stort grattis till er!

Kram,
Lindblad/Palm

2 reaktioner till “Beach i Veddige”

Kommentarer är stängda.