C-lagets segertåg fortsätter

I söndags, den 11 nov, hade C-laget 2 matcher på programmet hemma i Roslättshallen. Tyvärr så var manskapet reducerat till 4 spelare, Kerstin, Viktoria N, Matea och Ida. Detta då 2 spelare var utomlands. Vi fick låna 2 spelare från B-laget, Emma och Anna, till första matchen, och sedan kom Sofie F. med till andra matchen. 

I första matchen mötte vi Helsingborg B. I förra mötet slog vi dem enkelt, men till denna match hade de fått lite förstärkning från sitt A-lag. Det blev med andra ord en jämn tillställning, där våra servar på nytt grundlade segern. Vi vann de 2 första seten men förlorade det 3:e set, där vi spelade dåligt överlag medan Helsingborg gjorde få misstag. I 4:e fick vi dock igång spelet och då vann vi igen. Tyvärr så får jag säga att vårt spel inte var bra. Det var segt, dålig skärpa för att stundtals blixtra till med bra räddningar och avslut. Skall vi fortsätta vinna kommer det att behövas betydligt bättre spel överlag.

Svedala C – Helsingborg B  3-1 (25-23, 25-16, 22-25, 25-20) 

I vår andra match för dagen, mot LUGI B, var jag tvungen att lämna, så det är Kerstin som har skrivit om denna match.

I andra matchen skulle vi möta LUGI B. Med tidigare match i färskt minne så var vi lite skakiga. Vi startade uselt, fortsatte uselt och hela matchen gick uselt. Nä, jag bara skojade. När matchen började kan jag inte påstå att vi var övertaggade. Det var en mycket märklig känsla. Jag tror att jag gissar ganska rätt när jag påstår att i alla fall de flesta av oss var avspända.

Det var i princip bara en gång i hela matchen där vi kände att det här går åt….. Men vi hämtade upp detta och vann. Det vi vann på var våra ganska stabila servar där vi fick dem ur balans och sen gick vi på rutin och hade också (bitvis) en himla massa tur som fick LUGI ur ännu mera balans. Vi kämpade och slogs med hjärtat och jädra anamma.

Tack Emma, Anna och Sofie F för hjälpen.

Svedala C – LUGI B 3-0 (25-19, 25-16, 25-20)

I och med dessa 2 segrar toppar vi div 3 Skåne med 5 segrar och 0 förluster.

Anders, Kerstin och Robert.