Dags för nästa lag att göra upp om SM medaljerna, U19 åker till Katrineholm!

Vårt FU19 åker i dag fredag, till Katrineholm för att försöka få med sig hem en medalj i Svenska Mästerskapen för spelare födda 1997 eller senare. Svedala tjejerna är ett mycket talangfult och träningsflitigt lag som får räkna sig som en av medaljkandidaterna i år! Efter bl.a. vunnit det tuffa södra kvalet i mars, och där hela 7spelare var med att spela hem U21 SM Silver förra helgen så ser möjligheterna bra ut!

MEN att vara bra innan hjälper inte nu utan det gäller att prestera i helgen och det ser vi fram emot att få göra och få visa upp hela vårt volleyregister! Det finns många bra lag som ska besegras under vägen mot medaljerna men det är ju det som är det roliga med Svenska Mästerskapen! Andra lag som vi tror kan gå långt är Engelholm, Sollentuna, Gislaved, Norsjö och Tuve.

Det är totalt 16 lag som har tagit sig hela vägen till SM och man är uppdelade i fyra 4 lags grupper och där gruppettan och grupptvåa går till kvartsfinal!

Grupp A som vi spelar i är det Örebro, Vallentuna och Lund som står för motståndet!

Vi har i veckan mest tränat på saker som kan uppstå under matcher och hur vi kan lösa olika uppgifter! Vi har även skrattat och haft en ganska skön stämning på träningen då detta är ett lag som verkligen spelar och sliter för varandra och är inte rädda att bjuda på sig själv!

Så vi bjuder på denna lagbild och avslöjar eventuell laguppställning som kan innehålla både #3 Super Kravitz och #7 Norrländsk Dynamit.. och många andra sköna bönor 😉 U19a

Spelprogram och resultat

http://www.profixio.com/matches/u19-sm-2015/k/kl/990407