Elitlaget säsongen 2010-11

Damer A elit 2010/2011

Elitlaget w 2010-2011-145 (2)

Bakre raden från vänster: Åsa Eriksson (fystränare), Lisa Persson, Caroline Wallin, Thea Thulin, Karolina Karlsson, Matea Markota, Lennie Sverin (tränare)

Främre raden från vänster:
Olga Aleksejeva, Kelsey Wirt, Josefine Karlsson, Mikaela Carlstedt, Viktoria Nordström, Sara Hansson


Tränare

Lennie Sverin har för första gången ensam ansvar för elitlaget, men har i många år lett våra olika ungdomslag med flera SM-guld som resultat. Han säger så här om det egna laget:

Många spelare hade förra säsongen en mycket snabb utveckling och vi hoppas att de unga spelarna i årets lag kan få samma positiva utveckling. Laget är en spännande blandning av rutinerade spelare och för elitserien helt nya spelare. Olga Aleksejeva gör comeback efter skadeuppehåll och vi har ett spännande nyförvärv i Kelsey Wirt.


Nyckelspelare

Kelsey har spelat på högsta collegenivå de senaste åren. Förutom att vara en mycket tuff avslutare med många dödande smashar uppvisar Kelsey också en mycket bra servemottagning och ett säkert försvarsspel. Förhoppningsvis kommer Kelsey att spela en dominerande roll i Elitserien.

Kelsey Wirt

Karolina Karlsson är som passare och lagkapten en nyckelspelare, som har utvecklats för varje år och i år kan ta ytterligare ett steg framåt. Med sin rutin och stabilitet gör hon de yngre spelarna mera trygga.

Elitlaget säsongen 2009-10

Elitlaget säsongen 2008-09

Nyheter för Elit (Damer A)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.