Elitseriepremiär borta mot Hylte/Halmstad

Det var ett glatt, men nervöst gäng som åkte till Hylte för att spela sin första match för säsongen. För motståndet stod ett proffsfyllt Hylte/Halmstad.

Vårt mål med matchen var att ha kul och ge allt där ute på planen, vilket vi gjorde stundtals. Första set började skakigt för vår del då vi var lite nervösa, men vi lyckades ändå kamma ihop 20 poäng. Andra set kändes lite mer säkert, men inte heller detta set tog vi, utan det slutade 16-25 till Hylte. I tredje set servade Hylte/Halmstad i sönder vårt försvar och vi kom sällan till anfall, vilket syns på resultatet som blev 10-25. Vi kan bättre, det höll vi alla med om, men vi hade även tillfällen där vi gjorde saker som vi knappt själv visste att vi kunde. Men trots bra försvar och mycket kämpaglöd, räckte det inte till en vinst denna gång, utan anfallsstarka Hylte/Halmstad tog hem segern med 3-0.
Efter matchen fanns det mycket att säga, både positivt och negativt, men vi tar definitivt med oss mycket lärdom från denna match som vi förhoppningsvis kan utnyttja på lördag när vi möter Ljungby på bortaplan.
/Viktoria

En kommentar till “Elitseriepremiär borta mot Hylte/Halmstad”

  1. Bra skrivet Viktoria. Hoppas att det blir lika fina referat i fortsättningen också.

Kommentarer är stängda.