Enkel vinst för Svedala B mot Malmö C!

Vi började första set med att ligga jämt bara några enstaka poäng, därefter började vi rycka en del och setet slutade med klar vinst.

Vi hade bra tryck i servarna men började göra lite egna misstag i slutet av första set vilket gjorde att Malmö fick lite extra poäng.

I andra set började Jenny Paulsson vår lagkapten serva bra och det stod hela 8-0 tills Malmö tog ett poäng! Detta fortsatte i hela setet då vi hade bra servar och en hel del bra anfall vilket gjorde att vi vann med utlösas inga siffror 25-6!

I sista setet började det liknande som i andra. Nu var det Emma Larsson som gick in och passade istället för Jenny. Hon hade också ett bra serve flyt, som gjorde att vi ryckte. I detta set hade många bra serve och bra anfall. När halva setet gått blev det några byten, setet slutade med nästan samma bra siffror som i andra, 25-8!

Tyckte att alla spelade bra idag och hade bra anfall samt tryck i servarna. Stort tack till Mikaela, Matea och Viktoria som kom direkt från flyget till matchen och hjälpte oss! I matchen hade vi även en liten poäng tävling, vinnarna blev Sofie Frienholt 10p, Matea Markota 10p och Susanna Nirvald 10p!

Nu taggar vi till nästa match mot Ystad på lördag kl.10.15!

/Susanna