Fantastisk träningsmöjlighet inför beachsäsongen för Svedalas spelare!

Fredagen den 22 maj kommer Simon Dahl till Svedala för att hålla träningspass i sanden för klubbens medlemmar. Tillsammans med Björn Berg deltog Simon i två stycken OS (2000 i Sydney och 2004 i Aten). De representerade det svenska landslaget under 8 år tillsammans.

simonraddning

 Ta chansen att få värdefulla tips inför beachpremiären och lär dig de viktigaste skillnaderna mellan inomhusvolley och beachvolley.  Vi kommer träna taktik, teknik och spel.  Jag (Tora) kommer också att vara på plats och hjälpa till med träningen. Att spela beachvolley på sommaren är ett jättebra komplement till inomhusvolleyn, du kommer att utvecklas massor. Direkt efter träningen kommer Simon att hålla en presentation om sommarens höjdpunkt –  Paf Open – där du kan åka med som funktionär och få en mängd förmåner. Är intresset stort i klubben kanske någon typ av klubbresa kan ordnas och det kan bli en perfekt avslutning på beachsäsongen innan det är dags att dra på sig skorna igen för inomhussäsongen. Jag och Camilla kommer då att hålla i ännu ett träningspass väl framme på Åland mitt bland världseliten.  Läs mer om Paf Open nedan!

Om vädret skulle bli alldeles för dåligt den 22 maj så kommer Simon istället för att träna berätta om sina år som beachvolleybollproffs och hans resa till OS.

Jag rekommenderar verkligen er alla att komma på fredag. Det spelar ingen roll om du redan spelat en del beach eller aldrig har provat.  Vi försöker planera så att det ska passa alla. Men för att kunna planera träningen bättre behöver jag veta hur många som är intresserade. Du behöver inte binda upp dig ännu men är du intresserad så skicka ett mail till mig på till_tora@hotmail.com . Det enda jag behöver veta just nu är ditt namn och om du helst vill träna på förmiddagen eller eftermiddagen. Märk mailet ”beachdag svedala”.

Alla är välkomna, ju fler desto roligare. Träningen är gratis. Missa inte denna chans!