Flickor U-15 på SM i Falköping

Så var vi hemma igen efter en mycket hektiskt helg i Falköping! Vi deltog med två lag i SM ,en i grön och en i blå grupp. Vi spelade stundtals väldigt bra och placerade oss på 8:e respektive 14:e plats. I den blå gruppen var det 30 lag som deltog och i den gröna var det totalt 24 st lag.

Vi ledare är mycket nöjda med resultatet trots att turen inte riktigt var på vår sida. Tjejerna spelade underbart och hade absolut kunnat tillhöra toppskiktet om inte det varit för att turen svek oss.

Det blå laget vann alla sina matcher i gruppspelet men förlorade kvartsfinalen dag 2 .Det var riktigt tråkigt för vi ledde det sista setet med 14-10 när nerverna svek oss.

Vi har aldrig tidigare spelat så bra som vi gjorde på lördagen. Tjejerna tog det lugnt , spelade tre bollar och pratade med varandra under spelets gång. Ett stort tack till Annette och Ulf som tränade tjejerna på onsdagen innan vi åkte i väg. Ulf berättade om hur de skulle positionera sig vid olika servar och gav dem lite tips. Tro det eller ej men tjejerna snappade upp tipsen och använde dem när motståndarlaget försökte serva ut dem.

Vi ledare var väldigt nöjda med tjejernas insats trots att medalj uteblev.

/Diana

Flickor U15 Svedala
Flickor U15 Svedala
 
Svedala Grön
Svedala Grön
Svedala Blå
Svedala Blå
Gröna tackar för segern
Gröna tackar för segern
Blå tackar
Blå tackar
Tackar motståndarna för matchen
Tackar motståndarna för matchen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En kommentar till “Flickor U-15 på SM i Falköping”

  1. Tack, Tack ! För en underbar helg med både: lag, tränare, skratt och gråt. :p :)) /Hanna

Kommentarer är stängda.