Följ med Tora och Camilla till Paf Open 18-26 augusti!

Paf Open är en världstourtävling som spelas på Åland i augusti, där bara de 32 bästa dam- och herrlagen i hela världen får delta.  Du har chansen att åka med som funktionär och se de bästa spelana från mycket nära håll. Som funktionär får man boende, mat, resa, kläder, inträde till centercourt  alla dagar (även finalerna) och en otroligt  häftig upplevelse.

simon_dahl

Du kommer att få massvis med inspiration och du kommer definitivt att bli en erfarenhet rikare. Besök Paf Opens hemsida www.pafopen .com om du vill läsa mer. Inom kort kommer en anmälningsformulär dyka upp via Svedalas hemsida, men vet du att du är intresserad redan nu så gå in på Paf Opens hemsida och anmäl dig. Tyvärr har skolan börjat för de allra flesta denna vecka och det kan behövas ta ledigt.

toraochcamilla

Jag (Tora) kommer också vara på plats för att delta i tävlingen tillsammans med min partner Camilla Nilsson. Vi ser verkligen framemot att ha våra klubbvänner nära då vi ska göra allt för att prestera! Alla är välkommna! Mer info kommer snart.