Förlust för Svedala i elitseriepremiären

Efter en spännande match stod Norsjö tyvärr som segrare mot Svedala i elitseriepremiären borta. Det blev  ett mycket jämnt femteset som Norsjö vann med 15-13. Resultat Norsjö -Svedala 3-2 (23-25, 25-14, 19-25, 25-19, 15-13). Flest poäng, Svedala: Angelica Sörensson 14, Elin Pettersson 11, Petra Gahne 8, Sara Hansson 5. Det här kunde man läsa i Sydsvenskan söndagen den 26 oktober:

”-En klart lovande premiär, en bra laginsats.
     Så vill Svedalas nye tränare Dan Volder Thomassen karakterisera säsongens första elitseriematch.
-Tycker det var en bra match. Norsjös coach var imponerad av vårt försvar. Vi kom väl upp i 85 procent av vår förmåga. Det som brast var bland annat när vi skulle ändra taktik och serva på en annan del av deras spelare, det fungerade tyvärr inte.
     21-åriga nyförvärvet Angelica Sörensson från Göteborg gjorde en stark match som spiker liksom förra säsongens komet Elin Pettersson – de dominerade Svedala.
     Beröm också till Lisa Persson som kom in från bänken och spelade stabilt. Med de nya tabellreglerna fick Svedala med sig en poäng hem från Norrland.” 

Källa: Sds söndag 26 oktober 2008

2 reaktioner till “Förlust för Svedala i elitseriepremiären”

  1. Kom igen!..Ni gjorde en bra match,men det var Norsjös extra spelare,publiken ,som avgjorde matchen!
    Vi förstår att det kändes lite ovant med så stoor publik,men jag hoppas att ni kände er välkomna och inte stressades allt för mycket av publiken!
    Tack för en spännande och bra match,oavsett vilket lag man nu höll på!
    från
    en i publiken

Kommentarer är stängda.