Förlust i toppmöte

elit27

Elitlaget förlorade på Onsdagen Elitseriens toppmöte mot Hylte/Halmstad med 3-0 efter en jämn tillställning.

Första setet inleddes jämnt och lagen följdes åt till mitten av setet då HH kunde rycka till sig en ledning med fyra poäng som hemmalaget lyckades hämta in. Till slut var dock HH starkare i slutet av setet och kunde vinna setet med 25-22.

I det andra setet var det HH som tog en tidig ledning som hemmatjejerna kunde hämta in. I mitten på setet kunde HH , precis som i det första setet , rycka till sig en ledning. Denna gång med fem poäng. Hemmalaget visade dock på god moral som vanligt och lyckades komma tillbaka in i setet och vid 24-24 hade man utjämnat. Återigen var HH starkare i det avgörande läget och kunde vinna setet med 26-24.

Det tredje setet följde samma mönster som de två tidigare med en jämn start och HH som rycker till sig en ledning i mitten på setet. Hemmalaget fick återigen jaga och lyckades återigen komma ikapp. Denna gång vid 19-19 . Återigen var bortalaget starkare när setet skulle avgöras och kunde vinna setet 25-23.

PÅ det hela taget var det en jämn match med stundtals bra volleyboll. Hemmatjejerna visade som vanligt på god moral men gjorde aldeles för många egna misstag vilket till slut blev avgörande .