Förlust inför fullsatta läktare

smfinal2a smfinal2b

Det blev en ny 0-3 förlust för elitlaget i SM final 2 inför fullsatta läktare i Svedala Sporthall.De tre seten var i stort sett ”karbon kopior” av varandra. Svedala tjejerna inleder seten bäst och tar en liten ledning men i mitten på samtliga set tar HH kommandot och drar ifrån till stora ledningar . Hemma tjejerna avslutar sedan seten bäst och hämtar in stora delar av underlägena men det räcker inte till någon set seger. HH vinner matchen 25-20 , 25-22 samt 25-23.

Precis som i final 1 handlar det mycket om att hemmalaget gör för många enkla misstag och att effektiviteten är för dålig.

I hemmalaget ska Ellen Nilsson ha ett extra plus för ett lysande inhop i tredje set där hon som passare ledde upphämtningen på ett strålande sätt . Starkt av en 16 åring att kliva in i en SM final i ett pressat läge och göra en så stark insats.

Ytterligare ett extra plus , eller massor av extra plus , till den fantastiska publiken , sällan eller aldrig har det varit ”lapp på luckan” i Svedala Sporthall !! Hallen var helt fullsatt och det var tyvärr ett antal personer som fick vända i dörren då vi med tanke på brandsäkerhet med mera inte kunde släppa in fler .