God fortsättning allihop!

Nu är julen och nyår förbi och det är dags att sätta igång med hårdträningen igen inför seriematchen mot Gislaved på söndag. Vi har redan hunnit med två bra bollpass på det nya året och några till blir det innan helgen.

Sista matchen innan jul spelade vi emot Hylte/Halmstad i Svedala och vi lyckades vinna med 3-1. En stor del i vinsten var att Svedala Volley valt att signa den estländska spelaren Mari-Liis Graumann dagarna innan matchen mot Hylte/Halmstad. Mari-Liis var och är ett stort tillskott i vårt elitlag och har den slagkraft och spelsinne som vårt lag behöver.

I matchen mot Hylte/Halmstad gjorde Mari-Liis och Kelsey Wirt ett riktigt bra jobb på kanten vilket öppnade upp för Sara Hansson och Viktoria Nordström i mitten. Vårt anfallsregister blev större och det blev lättare att få utdelning i vårt spel. Det var en riktig laginsats vi gjorde, de som spelade gjorde sitt och spelarna utanför plan gjorde ett tufft och bra jobb.

Det var helt underbart att vinna sista matchen innan jul och speciellt mot ett lag som Hylte/Halmstad som har spelat mycket bra hela säsongen.

2011
Nu är vi på ett nytt år och laddade för en ny omgång volleyboll. Till helgen möter vi Gislaved, som vi lyckades slå i hemmapremiären, vilket innebär att de är otroligt sugna på revansch. Vi måste vara fokuserade och spela minst lika bra som sist. Men nu tar vi en träning i taget och sen är det match!

Karolina Karlsson – passare i elitlaget