Inbjudan – Fira elitlagets framgångar

2014 har det skrivits historia i Svedala Volley. Vårt elitlag har presterat klubbens genom tiderna bästa säsong med Guld i Grand Prix, Silver i SM, Silver i Ligacupen och publikrekord efter publikrekord har slagits.

Visst vill Du vara med och fira dessa historiska framgångar tillsammans med vårt fantastiska damlag på plats?

Fredagen den 25 april klockan 18.00 öppnar Svedala Volley en möjlighet för alla i klubben, spelare, ledare, funktionärer och supporters att tillsammans med vårt fantastiska damelitlag fira denna framgångsrika säsong med en middag på Nötesjö Kök till ett rabatterat pris (tvårätters middag inklusive bordsdryck och kaffe för ca 200 kronor per kuvert). (så här hittar du till Nötesjö Kök)

 

Vi ser fram emot en härlig kväll som avslutning av lagets säsong och vi hoppas på god uppslutning med mycket glädje och fest för våra fantastiskt duktiga tjejer!

Anmälan senast tisdag den 22 april till Lotta Carlstedt trelleborg@maklarringen.se eller mobil 0709-99 32 60 (Betalning sker till Lotta på plats på fredagen)

 

OBS! Begränsat antal platser – först till kvarn gäller!

 

 

Vi ses!

 

 

Svedala Volley

 

 

 

 

Har ni några frågor – hör bara av er:

 

Ann-Marie Bredberg 0733-84 24 25

Jens Bredberg 0733-97 81 87

Lotta Carlstedt 0709-99 32 60

 

 

– tillsammans kan vi göra Svedala volley till en av Sveriges mest attraktiva volleybollklubbar med den bästa ungdomsverksamheten J –