Kvartsfinal 3

 

elit58I kväll spelar elitlaget SM kvartsfinal nummer tre när Gislaved kommer till Svedala Sporthall. Svedala leder kvartsfinalserien med 2-0 i matcher efter att man besegrade Gislaved med klara 3-0(25-13,25-13,25-12) på Söndagen. Detta innebär att Svedala kan säkra en plats i SM semifinalerna om man vinner Tisdagens match.

Gislaved är säkert besvikna efter Söndagens match men visade i kvartsfinal ett att man är en farlig motståndare . Nu har man absolut inget att förlora och kommer säkert göra allt för att förlänga kvartsfinalserien.

Svedala visade prov på bra attityd och inställning i Söndagens match , man såg till att sätta press på Gislaved från start och kunde dominera matchen från början till slut. Hemmalaget vill naturligtvis upprepa denna insats i Tisdagens match och säkra SM semifinalplatsen i tre raka matcher.

I hemmalaget saknades Filippa Hansson i Söndagens match pga sjukdom och det återstår att se om hon är frisk till Tisdagens match. I övrigt är hela truppen redo för Tisdagens drabbning.