Ligacup final

1378064_587125018003781_1406613893_n

Det är inte riktigt dags för jullov än för elitlaget då man först spelar Ligacup final på Lördag i Halmstad Arena kockan 13.30 mot Hylte/Halmstad.

På Lördag avgörs det vem som tar hem den första av tre titlar det spelas om i Svenska Volleyboll när Svedala åker till Halmstad för att möta Hylte/Halmstad i Ligacupens final. Matchen spelas i Halmstad Arena med start klockan 13.30.

Hylte/Halmstad leder elitserien efter nio raka segrar och Svedala är placerade på andra platsen med samma poäng serieledarna men med en förlust. Förlusten kom mot just Hylte/Halmstad på bortaplan i en tät och spännande fem sets match där Svedala hade en 2-0 ledning men HH vände och vann med 3-2. Bägge lagen är genom sin starka första halva av säsongen också kvalificerade att spela om titel nummer två i Svensk Volleyboll , Grand Prix , som avgörs i Katrineholm under trettonhelgen. I GP kommer Svedala att möta Gislaved i semifinal Söndagen den femte Januari.

Hela Svedala truppen är laddade inför Lördagens Ligacup final och ser fram mot ytterligare ett intressant möte med Hylte/Halmstad . Det finns alla förutsättningar för en riktigt välspelad och spännande final mellan två bra lag. Nycklarna till framgång blir troligen som vanligt serve och servemottagning. Det lag som lyckas bäst i dessa moment kommer att ha ett övertag över motståndarna.