Nästa Örebro

Elitlaget tar sig an Örebro på bortaplan på Söndag den 2:a December.

Både Örebro och Svedala tvingades förra säsong kvala för klara sina elitserieplatser och bägge lagen har klart förbättrat sina trupper till denna säsong vilket också resultaten visar.

Örebro ligger på 6:e plats i Elitserien inför helgens omgång och har precis som 8:e placerade Svedala vunnit två matcher och förlorat fyra. För Örebros del har segrarna kommit på hemmaplan i nyrenoverade Idrottshuset  i omgång två och tre då man besegrade Gislaved och Ljungby , i bägge fallen med 3-1. Whitney Turner är Örebros stora stjärna men man har också en bra amerikansk passare i Kristen Barrott och Ulrika Blank som gjort comeback denna säsong är också en viktig spelare för Örebro.

Elitlaget kommer till spel i helgen efter tre raka förluster  , Engelholm och Gislaved på hemmaplan i elitserien och Katrineholm på bortaplan i Ligacupens kvartsfinal. Bägge elitserie segrarna denna säsong för elitlagets del har kommit på bortaplan och laget vill naturligtvis fortsätta den goda borta trenden. För Svedalas del handlar det om att få ihop alla bitar i spelet och göra en bra laginsats , om man lyckas med detta så finns alla chanser till seger.

Årets elitserie ser ut att bli den jämnaste på många år när det gäller slutsspelsplatserna så Söndagens match är viktig för bägge lagen då en seger gör att man skapar ett bra utgångsläge för att nå slutspelet fram på vårkanten.

 

4 reaktioner till “Nästa Örebro”

  1. Grattis till segern mot Örebro .
    Kämpigt att bara titta på siffror men så spännande……………..
    Kenneth

Kommentarer är stängda.