Nordisk toppvolleyboll i Sporthallen

Elit33

Svedala Volley tar emot regerande danska mästarna och Nordisk klubbmästarna Bröndby i Öresundsligan på Onsdag kl.19 i Svedala Sporthall.

Detta är Svedalas sista match för säsongen i Öresundsligan och laget är för närvarande på en andra plats i tabellen medan gästande Bröndby leder Öresundsligan.

Bröndby har varit en stor maktfaktor i dansk damvolleyboll de senaste åren och har en mycket stark trupp även denna säsong. Laget leder den danska ligan och är obesegrade denna säsong och har endast tappat två set. Bröndby lyckades också för några veckor sedan vinna det Nordisk klubbmästerskapet efter att ha besegrat Engelholm med 3-1 i finalen.

Svedala har för närvarande en uppåtgående trend med tre raka segrar och ligger för närvarande på en andra plats i Elitserien. Förutom en lite sämre period runt juluppehållet har laget visat upp ett bra spel och en god moral .

Vi de det senaste mötet lagen emellan vann Bröndby en jämn match med 3-1 i Bröndby.

Det är två mycket bra nordiska lag som drabbar samman i Svedala Sporthall och det finns alla möjligheter till att denna match kommer bli en spännande och välspelad drabbning.