Ny 3-0 seger för elitlaget

elit3

Elitlaget tog en ny 3-0 seger när Sollentuna besegrades på Söndagen inför 265 personer i Sporthallen.

Söndagens match ”lyfte” aldrig riktigt men hemma tjejerna blixtrade till då och då och visade upp den potential som laget har och segern var aldrig hotad på något sätt.

Svedalatjejerna tog kommandot direkt i första set och gav aldrig Sollentuna en chans att komma in i matchen. Man gick snabbt fram till en 6-0 ledning som blev till 14-2 och när sedan Sollentuna bjöd på ett rotationsfel som gjorde man hade fel servare så kunde hemmalaget fortsätta dominansen fram till 19-8 innan man slog av på takten och tappade koncentrationen en aning i slutet på setet som ändå kunde vinnas enkelt med 25-14.

Andra setet inleddes jämnare innan hemmalaget återigen tog kommandot och drog ifrån till en 18-9 innan man återigen slog av på takten och tappade lite skärpa i spelet . Setet vinns dock med 25-18.

Tredje setet följde i stort sett samma mönster som det andra med en lite jämnare start innan Svedala tjejerna trampade på gasen och drog ifrån till 16-9. Därefter bytte lagen poäng med varandra och hemmalaget kunde spela hem setet med 25-19.

En stabilinsats av hemmalaget i en match som aldrig nådde de stora höjderna.

Camryn Irwin fick pris som bästa spelare i hemmalaget.