Ny beachträning med Tora och Camilla

På måndag (29/6) kör vi en ny beachträning med alla medlemmar som vill pröva på att träna beachvolley. Alla klubbens medlemmar är välkomna att vara med. Vi kommer att köra två pass under dagen. Första passet kör vi kl 13 och det kommer att vara cirka två timmar. Då går vi igenom teknik, taktik och grundspel och självklart de speciella ”beachslagen”. Andra passet startar kl 17 och då kommer vi att köra enbart spel, troligtvis någon form av turnering.

Vi ser gärna att ni är med på båda passen, men har ni bara möjlighet att vara med på ett så är ni såklart jättevälkomna ändå. Vi kommer troligtvis att hänga kvar hela dagen så om ni packar med er en pastasallad eller liknande får ni gärna sitta kvar och vila med oss mellan passen. Då kan ni passa på att ställa frågor och vi kan berätta om vår satsning.

Vi vill påminna er vilket perfekt komplement beachvolleyboll är till inomhusvolleyn. Ta chansen att få tips och bra träning! Sedan är det bara att anmäla sig till närmsta beachtävling för att visa att Svedala även dominerar på beachen 🙂 Sommaren har bara börjat och det finns många tävlingar kvar. Till exempel finns den nya ungdomstouren Beach Time. Det är en helt ny tour som är till för alla ungdomar. Precis som Neasta Swedish Beachtour (Elittouren) flyttas denna tour runt om i Sverige.

För att kunna göra dagen så bra som möjligt behöver vi veta hur många som kommer. Skicka ett mail till Tora på till_tora@hotmail.com och skriv ditt namn och vilket lag du spelar i. Skriv också om du kommer på båda passen eller vilket du dyker upp på. Du behöver inte ha någon partner för att vara med.

Vi ser fram emot att se många på plats vid Centralskolan kl 13 på måndag.

Håll tummarna för oss i helgen då vi spelar i Karlskrona!

Tora och Camilla