Ny hemmamatch för Elitlaget

elit9

På Lördag , 31/10 , är det återigen dags för hemmamatch för Svedala Volleys elittjejer i Elitserien. Denna gång gästas man av Gislaved . Matchstart kl.15.

Gislaved har ”rustat” upp sitt lag en del inför denna säsong och framför allt är det den Holländska spikern Ester de Vries och den finska nyförvärvet Hanna Salomäki som stuckit ut så här långt. Det har blivit två vinster , RIG och Sollentuna, samt två förluster, Hylte/Halmstad och Engelholm , så här långt i Elitserien för Gislaved. Alla matcherna har slutat 3-0 så det har varit något av allt eller inget för Gislaved s här i inledningen av säsongen.

Svedala har inlett säsongen starkt men råkade ut för ett bakslag i Skånederbyt mot Engelholm då man tappade en 2-0 ledning till förlust 2-3 . Innan derbyt var man obesegrade denna säsong . Laget är revanschsuget inför Lördagens match och man vill gärna visa att man är bättre är vad man visade mot Engelholm. Svedalatjejerna har tränat på bra den senaste veckan och laget utvecklas i rätt riktning för varje träning. Laget har periodvis visat upp ett mycket underhållande spel och med en bra motståndare på andra sidan nätet på Lördag så finns det alla chanser till en spännande och rolig volleyboll match.