Ny hemmamatch för elitlaget

elit42

Det är tätt mellan matcherna för elitlaget som i morgon , Onsdag , tar emot Gislaved på hemmaplan i Svedala Sporthall. Detta är lagets femte match på fjorton dagar .Toppen av elitserien är väldigt jämnt denna säsong och alla poäng är viktiga nu i slutet på grundserien för att skaffa sig en så bra position som möjligt inför SM slutspelets kvartsfinal val och möjlig hemmaplans fördel i slutspelet.

Detta blir lagens fjärde möte i årets elitserie och Svedala vann de två första men i det senaste mötet var det Gislaved som tog segern på hemmaplan.

I Gislaved handlar det mesta om holländskan Ester de Vries , som tyvärr för Gislaved varit skadad en del , och finländska Hanna Salomäki. Gislaved har på pappret ett betydligt bättre lag än vad resultaten denna säsong har visat så här långt.

Hemmatjejerna är revanschsugna efter förlusten i det senaste mötet lagen emellan och vill naturligtvis bygga vidare på den fina trend man visat den senaste tiden med fyra segrar de senaste fem matcherna och tre raka segrar i Elitserien.

Det finns goda chanser till en spännande drabbning i Svedala Sporthall i morgon , Onsdag , kl.19.