Ny vinst och serieledning för Svedala B

Ett välsamlat och motiverat Svedala B gav aldrig Lund en chans i lördagens seriematch. Svedala B var bättre och tog förtjänt fullt 3 sköna poäng och toppar nu serien, 2p mer än Helsingborg som dock har en match mindre spelad.

Efter att mött alla lag i serien en första gång så känns det som Svedala B och Helsingborg är de två lag som kommer gå vidare till ”Vårtvåan” och få möta tre div1 lag om en plats i div1 nästa säsong. Men halva serien är bara spelad och en dålig insatts och förlust kan ställa till det. Så det gäller tagga på alla träningarna och göra sitt yttersta på matcherna fram till sista bollen är slagen.
/Lennie

Idag mötte vi Lund VK C. Målet från början var att sätta press på servarna och lita på vår egna mottagning. Som vi lyckades med! Vi hade många byten idag så alla fick speltid. De två första seten vann vi hyffsat överlägset, medan i tredje tog vi igen i slutet och vann. Vi fick hjälp av Mikaela, Viktoria och Matea som gjorde ett bra jobb. Ellen och Elisabeth spelade sin första match med b-laget idag.
Vi är nöjda med dagens prestation.

Svedala B – Lund C 3-0 (25-14, 25-9, 25-17)
Av Malin