Rapport från killarnas poolfinal

Vi startade tidigt på morgonen mot hemmalaget Habo, och det blev en kalldusch för oss.Vi kändes lite nervösa och kom inte upp i tvåsiffrigt i något av seten. Men därefter spelade vi mot Hylte och gjorde en mycket bättre match, premiärnerverna hade släppt och vi spelade jämnt med dem i långa studer, tills de ryckte ifrån med alltför svåra servar o tungt anfall.

Vår sista gruppspelmatch var mot Moheda och blev vår första tresetare för dagen. Men efter två jämna set som vi spelade mycket bra, fick vi ge oss i tredje med 15-6. Reprisen kom efter lunch då vi skulle möta Moheda igen, nu i placeringsspel.  Då kämpade grabbarna och gav sig inte förrän de vann matchen med 16-14 i avgörande set. Vi hade nått den målsättning som jag haft inne i mitt huvud, att vinna över Moheda. Vi spelade även mot Floby och tog sammanlagt 30 poäng mot dem, vilket får ses som ett gott resultat eftersom de vunnit mot Fäladen i gruppspelet. Fäladen som sedan vann hela kvalet!

När man ser till helheten så var det en jättebra dag, vi fick känna på tufft motstånd och killarna visade stort hjärta och kämpade tappert hela tiden!! Vi hade tre spelare med i laget som inte brukar spela sexmanna, än, så det bådar gott även för nästa års och året därpå och därpå för U17kval……Våra killar kommer att ha ”massor” av rutin när det är dags för dem att spela i ”rätt” åldersklass, dvs 2012….(eller har jag räknat fel?? När är 96orna äldst i U17?) Vi hade inte med någon 93a, men fyra duktiga 94or, två duktiga 95or och en duktig 96a!!!
Nöjd coach för dagen var Annette och bästa chauffören för dagen, mamma ”Mock”….en stor kram till dig som kunde köra i den ljudnivå som fanns i bussen….Hur kan sju stycken låta så mycket??? Tack o lov att några somnade till slut!!!