Säsongen 09/10 Elitlaget – Spelare 5 och 6

Nu är även våra duktiga ungdomstalanger, de fjortonåriga tvillingarna Alexandra och Rebecka Lazic, klara för spel med elitlaget kommande säsong. 

De har under säsongen 08/09 mest varit med i elitlaget för att se och lära samt få en bra träningsmiljö att fortsätta utvecklas i. Speltiden har varit lite begränsad under deras första år med elitlaget, men de har visat att när de får chansen så tar de den direkt och vi har flera gånger sett prov på vad som komma skall.

Desto mer speltid har de fått i våra SM-lag för ungdomar. Tjejerna har varit med om att vinna SM för F17 och blev också uttagna till All-Star-laget under samma SM, sedan blev det SM-brons i U19 och därefter en femteplats i U21-SM. De har även åtskilliga flicklandslagsläger och landskamper bakom sig och har nu också tagit platser till 8-nationers för J-landslaget för tjejer som är upp till 3 år äldre (födda 91) än de själva.

Vi vet att dessa två tjejer, som ibland går under namnet Twins, brinner för sporten och skulle vilja träna så fort de öppnar ögonen på morgonen. Med den viljan och deras talang tror vi att våra Twins kommer att ta ytterligare steg i sin volleybollutveckling i år och då kan de nog överraska våra motståndare rejält.

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *