Seger för elitlaget

elit13

Elitlaget besegrade Hylte/Halmstad , i en repris på fjolårets SM final , på hemmaplan med klara 3-0 på Lördag eftermiddagen.

Efter en jämn inledning är det hemmalaget som tar tag i taktpinnen och går fram till en 11-6 ledning som blir 16-11 men HH kommer tillbaka och vänder till 19-18 till HH:s fördel. Svedala tjejerna visar bra moral och kan komma tillbaka och tar setet 25-22.

Även det andra setet inleds jämnt innan hemmatjejerna , precis som i det första setet , tar tag i taktpinnen och går fram till 12-5. HH kommer tillbaka även i detta setet men kommer aldrig närmare än 10-12 . Svedala håller ihop spelet bra och ser till att hålla HH på säkert avstånd genom hela setet . Setet till Svedala med 25-19.

Det tredje setet är även det jämnt och lagen följs åt genom den första halvan av setet. I mitten av setet är det HH som tar ett litet grepp och har ledningen med 18-16. Svedala tjejerna visar återigen god moral och vänder på setet och går fram till en 25-22 och en 3-0 seger.

Hela hemmalaget gjorde en bra insats Filippa Hansson inledde matchen strålande med 6 poäng i första set och Malina Fransson visade med en bra insats att hon har utvecklats massor under sin tid i klubben.

Det var också roligt att se lite mer välfyllda läktare denna Lördags eftermiddag.

Tydligen så har HH problem med Sporthallen , http://www.hyltevolley.se/2015/01/forlust-for-damerna-i-svedala/ . Lite samma känsla som Svedala brukar ha i en öde Halmstad Arena.

En kommentar till “Seger för elitlaget”

Kommentarer är stängda.