Serie femman på bortaplan

Elitlaget tar sig på Lördag an femte placerade Gislaved på bortaplan i volleybollens elitserie.

Gislaved som förra säsongen överraskande slog ut Engelholm i SM kvartsfinalen har haft det lite tyngre i år så här långt men ligger på en säker femteplats i tabellen. Gislaved fick under hösten Anna Dyakiewicz skadad och har ersatt henne med amerikanskan Danielle Carlson. I övrigt så har man i stort sett samma lag som förra säsongen med hårtslående Whitney Johnson och spänst fenomenet Amanda Hill i spetsen.

Svedalas uppladdning under veckan har störts av sjukdom och skada vilket gör det svårt att sia om möjligheterna i Lördagens match. Ett friskt Svedala lag har goda chanser att störa Gislaved med rätt attityd och inställning. Som vanligt är nyckeln till framgång för Svedala en solid lag insats .

4 reaktioner till “Serie femman på bortaplan”

  1. Var där fler än jag som såg matchen mot Gislaved via webben eller fick mig rättare sagt försökte se den . För min del var det nästan hela tiden ”frusen bild” . Uppvärminingen var helt ok med små stopp och sista två bollarna var ok de med , men allt där mellan var kass . Är det någon mer som såg och kan ni väl dela med er hur er sändningen var .
    Kenneth

  2. sorry skrev fel på några ställe
    Var där fler än jag som såg matchen mot Gislaved via webben eller för mig rättare sagt försökte se den . För min del var det nästan hela tiden “frusen bild” . Uppvärmningen var helt ok med små stopp och de sista två bollarna var ok de med , men allt där mellan var kass . Är det någon mer som såg kan ni väl dela med er hur er sändning var .
    Kenneth
    Hur blev det med den utlovade sändningen från Svedalas sida .?

Kommentarer är stängda.