Seriefavoriterna på bortaplan

elit17

I morgon , Onsdag , åker Svedalas elitdamer till Halmstad för att ta sig an seriefavoriterna Hylte/Halmstad i damernas Elitserie.

HH är favorittippade till att ta hem SM guldet denna säsong och har så här långt levt upp till förväntningarna genom att vara obesegrade i Elitserien och endast tappat ett set på sina fem matcher. Laget har inför denna säsong bland annat värvat rutinerade landslagsmeriterade Andrea Jacobsson och den Kanadensiska passaren Jordhynn Guy och i truppen fanns sedan tidigare ett antal spelare av god kvalité.

Svedala tjejerna har inlett Elitseriesäsongen bra med fyra segrar och en onödig förlust mot Engelholm. HH på bortaplan kommer att bli en viktig test på var laget står inför slutspurten om GP platserna och den fortsatta toppstriden i Elitserien. Att möta HH i Halmstad Arena är alltid en svår uppgift då de är ett bra hemmalag . Matchen kommer sannolikt , som så ofta , handla om vilket lag som lyckas bäst med sin servepress och servemottagning och på så sätt kan spela ut sitt anfallsregister.