Serieledarna kommer på besök till Sporthallen

SegervsGVK

Efter två förluster och en vinst de senaste 10 dagarna fortsätter det intensiva matchandet för Svedalas elitlag när serieledande Lindesberg kommer på besök i morgon  , Lördag (Match start kl.15)

Lindesberg har så här långt sex raka vinster i elitserien den här säsongen och har med andra ord inlett seriespelet starkt. En stor bidragande orsak till framgången är lagets två vänsterspikers Marjorie Giordano och Nette Peit som står för de flesta poängen i Linde.

Hemmalaget gjorde en bra insats de två sista seten i bortamatchen mot Gislaved och visade vilken potential det finns i laget men man hade också en period med väldigt många egna misstag i samma match som kostade laget en setförlust. Det unga och till viss del orutinerade laget kommer att växa under säsongen och har redan visat att man har en väldigt hög högsta nivå. Det blir som vanligt avgörande om hemma tjejerna kan hålla ned antalet egna misstag till en acceptabel nivå.

Lagen har mötts en gång denna säsong i en tränings turnering i Köpenhamn och då vann Lindesberg med 2-1 i en riktigt jämn och tät match.

En kommentar till “Serieledarna kommer på besök till Sporthallen”

Kommentarer är stängda.