Sista hemmamatchen i grundserien

elit16

Elitlaget tar idag, Onsdag , emot Hylte/Halmstad i Svedala sporthall kl.19. Detta är sista hemmamatchen i säsongens grundserie och därmed en av de sista chanserna att se tjejerna på hemmaplan denna säsong.Detta är fjärde matchen mellan lagen denna säsong och HH har segrade i de två första mötena medan Svedala vann det senaste mötet på hemmaplan med 3-0.

Onsdagens motståndare Hylte/Halmstad ligger för närvarande på en andra plats i tabellen och har endast förlorat mot Englholm och hemmatjejerna i Svedala. Laget är regerande Svenska mästare och morgondagens match är en repris på fjolårets SM , GP och Ligacup finaler.

Svedala har tre raka segrar med sig i bagaget och vill naturligtvis fortsätta den goda trenden inför det stundande SM slutspelet. För hemmatjejerna gäller det att lyfta spelet ytterligare en nivå och fortsätta den positiva utvecklingen inför kommande matcher.

De senaste säsongernas matcher mellan lagen har ofta varit underhållamde och det bådar gott inför morgondagens drabbning.