Sista matchen i grundserien för Elitlaget

elit32

På Lördag är det dags för elitlaget att spela sista matchen i säsongens Elitserie grundserie. Det är Hylte/Halmstad som kommer på besök till Svedala Sporthall.Lagen har mötts tre gånger denna säsong och HH har vunnit två av de tidigare mötena. HH är för närvarande på en tredje plats i serien en poäng efter Svedala med en match mindre spelad. Det är ett rutinerat lag som kommer till Svedala Sporthall på Lördag med flera profiler som brasilianskan Daniele Kovacs de Lima , nyblivna amerikanska collegemästarinnan Kelsey Fien och landslagsmeriterade Andrea Jacobsson.

Svedala har haft en fin trend den senaste månaden men förlorade förra helgen Skånederbyt mot Engelholm med 3-1. Laget har spelat en relativt bra och underhållande volleyboll , även om man inte riktigt kom upp på topp nivå i senaste matchen mot Engelholm, den senaste tiden. Alla spelare i hemmalaget är redo för spel och ser fram emot ytterligare en toppmatch i säsongens Elitserie.

Det står viktiga poäng på spel för slutställningen i Elitserien och denna påverkar i sin tur SM slutspelets kvartsfinalmotstånd och möjligheten till hemmaplans fördel genom slutspelet.

Lördagens match startar kl.15 i Svedala Sporthall.