Slut på seriematcher, nu väntas u-21 & u-19 SM!

Svedalas herrar (som vann alla matcher utom en förra året) fick en större uppgift iår nu när man skulle möta lag ifrån Superettan och Varberg som vann div.1 ifrån sin region, där alla lag var lika hungriga för att få spela i Superettan.

Vi har gjort en bra prestation ifrån oss för denna säsongen också. Dock har vi haft problem med ovanligt mycket sjukdomar och skador inom laget, då vi inte har haft hela ”start-sexan” på en endaste match.

4 vinster och 4 förluster får summera årets säsong i Vårettan för Svedalas herrar, där vi har fått möta spelare ifrån elitserie och tidigare elitseriespelare. Vårt lag har utvecklats en hel del också och insett var vi behöver bli starkare, tack vare den hårda konkurrensen i år.

Våra roligaste matcher ifrån denna säsong, Topp Tre rankat:
1: Hemmamatchen mot Malmö
2: Hemmamatchen mot Falkenberg
3: Hemmamatchen mot Varberg

Det som vi framför allt har bevisat denna säsongen är att Svedala är ett lag som folk nu kan räkna med, att vi är här för att spela och att vi alltid kommer sätta upp en svår match för motståndarna om de vill vinna över oss.
Vi har blivit oerhört mycket bättre i blocket (om man jämför med förra året) då våra centrar har verkligen visat sig vara värdefulla spelare till laget. Dessutom att vi har en riktigt bra serve-mottagning och kan därför köra kombinationsspel som ofta sätter motståndarnas block ur spel.
Våra servar har blivit kolossalt vassare också, då vi
Dessutom ska vår passare Henrik Kockum ha en eloge som har utvecklats en hel del och fått känna på också hur det är att passa i alla fem set, ett antal gånger. 😉
Vi har även haft det VÄLDIGT roligt, vilket är det viktigaste!

Jag ska även passa på att ge stor cred till våra tränare Anette och Ulf Lindberg som har tagit oss igenom denna berg- och dalbana. Ulf & Anette har tränat nog de flesta av oss sedan vi va små och har fått känna smaken på minnesvärda vinster och surare förluster genom alla dessa år.
Dock ska ni båda ha ett stort tack för att ni kommer ner och tränar oss tre gånger i veckan och att ni ordnar med skjuts till bortamatcher, så lata som vi är. Haha!

Nu ser laget framemot u-21 & u-19 SM där vi hoppas att kunna ta oss vidare till kvartsfinal i u-21 och att ta oss till semifinal i u-19. Men vi får se hur det går, jag kommer såklart att rapportera efter helgerna och berätta även hur där gick.
Men detta inlägg är det sista för vår säsong i ”Vårettan” och tackar all publik som har kommit och stöttat oss på våra hemmamatcher, såväl som borta matcher!

Det har varit en utmaning för mig att vara en lagkapten eftersom jag har aldrig riktigt tyckt om att bära på det ansvaret men jag känner nu i slutet att det har varit en fröjd att vara lagkapten till er iår gubbar.

Over and out!

En kommentar till “Slut på seriematcher, nu väntas u-21 & u-19 SM!”

  1. Det har varit riktigt kul och underhållande att titta på era matcher, tack för denna säsongen, vi ses till hösten!

Kommentarer är stängda.