SM-GULD till tjejerna i U19!

Våra tjejer lade beslag på U19-guldet i Katrineholm igår. De vann över Sollentuna med 2-0 i finalen och fick jublande ta på sig de glittrande guldhattarna innan det var dags att ta emot medaljerna och pokalen. Alex och Victoria blev även uttagna till All Star Team! GRATTIS ALLA FANTASTISKA SPELARE!!!

Finalmatchen var tidvis ganska jämn men Svedalatjejerna visade tydligt att de hade kommit dit för att ta guld och lät aldrig Sollentuna få grepp om matchen. Setsiffrorna skrevs till 25-17, 25-21. Inte heller i semifinalen mot Kungälv var de hotade, även om Kungälv spelade bra i första set och pressade på tills Svedala tog över och vann setet med 26-24. Svedala vann sedan andra set övertygande med siffrorna 25-15.

Kvartsfinalmatchen mot Södertälje var den match där Svedala fick kämpa allra mest och det var naturligtvis en helt avgörande match. Tjejerna kämpade verkligen in de sista bollarna tredje set och med den vinsten i ryggen kändes det som om de kunde klara nästan vad som helst, och det gjorde de ju också…

SMGULD
SM-GULD!!!