SM slutspel

1517606_686837548028015_1488118004_n

Det är nu dags för SM slutspelet och Svedala valde Sollentuna som kvartsfinal motståndare. Första kvartsfinalen spelas i Sporthallen på Lördag den 15/3 kl.15. 

Grundserien i Elitserien är nu avslutad och Svedala Volleys elittjejer har gjort den bästa säsongen någonsin. Det blev en andra plats i grundserien med 47 poäng , vilket är nästa tre gånger så många poäng som det tidigare bästa resultatet.

Laget har också hunnit med att spela Ligacup final, som tyvärr slutade med förlust , spelat NEVZA Club Championships ,där man var nära att kvalificera sig till finalspelet , samt att vinna det prestigefulla GP guldet .

SM slutspelet startar kommande helg med den första kvartsfinalen som spelas i Sporthallen kl.15 på Lördag. Bakom valet av Sollentuna som kvartsfinal motståndare ligger flera olika saker bland annat att Svedala tjejerna besegrat Sollentuna relativt bekvämt vid två tillefällen denna säsong . Nu är det dock SM slutspel och tidigare resultat betyder inget utan det gäller att prestera i varje match de kommande veckorna.

Vi hoppas att få se en full Sporthall vi de kommande hemmamatcherna med start på Lördag.