SM tvåan på besök

IMG_0321

 

Elitlaget tar på Lördag eftermiddag , kl.15 , emot fjolårets SM tvåa Lindesberg i Svedala Sporthall i den åttonde omgången av damernas Elitserie.

Hemmalaget har ångat på i årets Elitserie och har startat säsongen med sex vinster och en 2-3 förlust mot serieledande Hylte/Halmstad vilket placerar laget på en andra plats i serien en poäng efter serieledarna. Förutom att hemmalaget gjort bra resultat har man också presterat riktigt bra sevärd volleyboll och laget innehåller många intressanta spelartyper och profiler. Laget säkrade på Torsdag kvällen även en final plats i Ligacupen.

Gästerna från Lindesberg har haft en lite tyngre start på säsongen med fyra segrar och tre förluster . Tre av de fyra segrarna har kommit i fem sets matcher. Linde tränas denna säsong av herrlandslagets förbundskapten Johan Isaksson och lagets stora profil är landslagsspelaren Sara Malmlöv. Linde har som klubb haft det lite turbulent under hösten och detta har säkerligen påverkat resultaten på banan och kvalitén i truppen. Gästerna är ett lag som alltid kämpar hårt och hemmalag får räkna med en riktigt tuff match.