Sommaravslutning för Svedala Volley

Söndagen den 7 juni, vid Centralskolans beachbanor, samlades många från klubbens alla lag och en hel del föräldrar och syskon för att göra avslut på säsongen 08/09.

dscn1346

 Vi började med att dela upp alla i 8 lag som sedan tävlade i några klassiska lekar/stafetter mot varandra. Lekarna var potatis/sked stafett, blindstafett, ockringsstafett, ballongstampen i lag och sist den välkända och för en del blöta leken ”Fånga en vattenballong”.

dscn1361dscn1371dscn1378

Många skratt bjöds vi på och alla verkade nöjda även om alla inte vann.

Efter alla lekar så bjöds det på korv med bröd, liten prisutdelning och sen körde de yngre beachvolleymatcher tills även de gav upp för det jättestörtregn som kom. Som tur var hade vädrets makter varit med oss fram till dess.

dscn1373

Stort tack till alla er som kom till vår avslutning och tack till alla er som har varit med och gjort säsongen 08/09 till en stor framgång. Nu tar vi sommarlov med lagen, men mycket planering är redan igång så vi kommer säkert att få en minst lika rolig och trevlig säsong 09/10.

Lekledaren och huvudorganisatören Lennie,

som alla i Svedala Volley vill tacka för hans stora engagemang och hjärta för oss i Svedala Volley, vad vore vi utan Dig?!