Söndag 18/10 Svedala C- Helsingborg 0-3

Det blev lite manfall och till slut var vi 6 spelare som spelade mot Helsingborg. Seriespel är ju något nytt för alla C- tjejerna och vi har mycket att lära.

Malin, Ella, Johanna och Felicia var med och imponerade på coachen. Matilda, som precis har börjat träna med oss, var med för att se och lära. Det blev inget med det, Matilda kastades in i hetluften direkt. Med glada tillrop från medspelare och dunkningar i ryggen fixade hon sin första match med bravur.

Från Ikea hämtade vi Malin Sjöholm, som fick släppa hammare och tumstock för att spela med oss. Malin har inte tränat sedan i våras, men det märkte vi inte av.

Första hemmamatchen någonsin och det blev många frågor från tjejerna och deras coach för dagen Eva. Var finns protokollet var finns stolarna? Hur sätter man fast detta? Vilka bollar? Anders var ju på plats, så svar fick vi.

Helsingborg hade ett blandat lag med en del rutinerade och en del nya spelare. De hade lite bättre tryck i serve och smash, vilket gjorde att de kom till fler avslut. Vi kämpade på bra och hade tyvärr inte marginalerna på vår sida. Det var roligt att se att det fanns kämpaglöd och även att snacket kom igång. Bådar gott för framtiden!

Setsiffrorna:
14-25
18-25
13-25

// Eva