Streckmatch i Sporthallen

På Lördag den 23 Februari tar sig elitlaget an Örebro i en viktig match i kampen om slutspelsplatserna.

De senaste veckornas resultat gör att årets elitserie är rekord jämn när det gäller de sista tre slutspelsplatserna. Fem lag slåss om tre kvartsfinalplatser med tre omgångar kvar av grundserien. Svedala ligger sjätteplats med sina 14 poäng och däefter följer RIG 13 p , Örebro 13 p , Sollentuna 13 p och Ljungby 12 p.

Helgens motståndare Örebro förlorade i förra omgången mot serieledande Katrineholm klart men vann lite överraskande i omgången innan mot Hylte/Halmstad med 3-2 på bortaplan. Örebro bygger mycket av sitt spel kring sin stjärna Whitney Turner som är mycket viktig för lagets offensiva spel. Whitney håller nästan ett lika högt poängsnitt per set som hemmalagets Hillary Hurley.

Hemmalagets uppladdning har under veckan fortsatt störts av skador och sjukdom , men det är en del av idrotten så det är bara att jobba på.

Nyckeln till framgång för hemmalaget är att återigen genomföra en stabil laginsats med rätt attityd , inställning och kämpaglöd som resulterat i rekord många poäng i årets elitserie.

 

 

 

En kommentar till “Streckmatch i Sporthallen”

Kommentarer är stängda.