Svedala B mot Helsingborg behövdes 5set för att få fram en vinnare!

Matchen började bra och vi vann det första setet med 25-15! Andra setet började lite segt från oss och vi kunde inte ta igen det helt och setet slutade med 21-25 till Helsingborg.

Vi kämpade på bra igenom tredje set men tyvärr räckte det inte helt och det blev en till knapp setvinst till Helsingborg med 25-23. Vi samlade ihop oss och lyckades vinna fjärde set med 25-23 efter bra spel från båda lagen. Dags för årets första femsetare och tyvärr slutade det femte setet med 12-15, och bonus poängen gick till Helsingborg.
Jag tycker att vi kämpade på riktigt bra och vi spelade super bra även om det inte räckte hela vägen!
/Emma Hergart

Hur såg du på matchen Josefin Karlsson som Coachade laget mot Helsingborg?
Jag tyckte att tjejerna spelade stundtals riktigt bra men saknade tyvärr det där lilla extra för att kunna vinna matchen. Om de bara lyckas skala bort några av sina egna misstag och spela ihop sig ytterligare som lag så kommer de ha chans att slå Helsingborg på bortaplan istället. Alla Svedalaspelare gjorde en bra insats men Emma Larsson var den spelare som spelade absolut bäst men även Sofie Frienholt spelade upp sig genom matchen.

Eftersom det blev en 5setare så fick Svedala B 1p och Helsingborg som vann avgörande set fick 2p och nu ligger Svedala B på en fin andra plats i serien
/Lennie Sverin