Svedala- Elverket

I lördags var det match mot Elverket. Vi hade haft en sådär träningsvecka innan matchen och det fick vi bevis för på matchen. Det var inte mycket som fungerade och vi kom heller aldrig in i matchen.
Första set var vi hyfsat med i matchen men i andra och tredje set gick det fort och elverket behövde inte anstränga sig för att ta hem matchen.
Matchen slutade alltså 3-0 till Elverket och med klara setsiffror.

Det vi måste ta med till nästa match mot Rig Falköping är kämparglädjen. Fast vi möter ett bättre motståndarlag så får vi inte sluta kämpa. Det är dålig stil mot laget men det är även dålig stil mot publiken som kommer och tittar på oss. Någonting som hände i denna match.

Men trots denna överkörning som vi fick utstå i lördags så fanns det några ljusglimtar. Johanna Falk skötte sig bra både som center och högerspelare. Roligt att se att Falk har utvecklats så fort på sin centerposition och att hon gjorde en av sina bättre matcher trots resten av lagets kollaps.

Sara Hansson och Ida Markström gjorde också en bra match. Sara Hansson hängde med riktigt bra i Elverkets snabba spel och fick till många bromsblock som tyvärr inte blev raka poäng men hjälpte vårt försvar mycket. Ida Markström gjorde sin första inomhusmatch och det i högsta ligan. Vilket är strongt och hon avslutar med plus. Det var bra slit ifrån Ida M och med lite mer matchrutin tror jag att Ida kan bli en riktigt bra Libro både med sin glädje och sin snabbhet.

Nu gäller det att ladda om till söndag då vi ska till Falköping och möta Rig:arna.

Resultat:
Svedala – Elverket 0 – 3 (16-25, 12-25, 15-25)