Svedala mot Svenska Mästarinnorna, Katrineholm

I morgon, lördag är det dags för nästa match för Svedala Volley. Motståndet är  Svenska Mästarinnorna, Katrineholm, på bortaplan och matchstarten är kl.16.00.

Det är en match där vi har allt att vinna och Katrineholm allt att förlora. Ett Katrineholm som har vunnit sina två första matcher med 3-0 x 2 över RIG Falköping och Örebro.

Vi kommer att åka tåg upp vilket ska ge oss en bra och skön uppladdning/resa. Men förra gången laget åkte tåg upp till Katrineholm för elitmatch var det under snökaoset i våras/vintras och den resan tog mer än 26h att genomföra med tåg, andra tåg, match, sent tåg, väntan, mer tåg och taxi innan laget var hemma igen. Kollar man nu på vädret för helgen så ska det nog inte ta sådan tid..  men SJ är ju SJ så det kan ju vara andra fel som ställer till det.. löv, sol, växelfel, hjul, djur, rökare och annat kul som de har att brottas med.

Om Katrineholm

Katrineholms publik ska vara bra, högljudd och musikaliska (trummor), vilket bara är kul. Vi gillar när vi spelar på en sportarena och inte på ett bibliotek..  Katrineholm tappade flera spelare precis som vi inför denna säsong, och de värvade ”vår” Elin Pettersson tillsammans med några andra spelare från USA, Finland och övriga Sverige och har troligen ett komplettlag igen.

Senast jag var i Katrineholm (maj 2010) så vann jag U19 SM tillsammans med 3 av våra spelare och gången därpå (jan 2010) så tog vi UGP Silver med ytterligare några spelare från laget så positivt känsla har man ju av Katrineholm. Men det var på ungdomssidan och hur vi ska tackla årets Katrineholm i Elitserien på bortaplan vet jag inte riktigt än.. men det finns något vi alltid kan göra, och det är att serva stentufft varje gång

Attityd, energi och list är vad som gäller!

Lennie

Länk Livescore Katrineholm – Svedala

http://svbf.dataproject-stats.com/dv_results.aspx?ID=34

Länk till alla matcherna Livescore och satistik

http://iof3.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=23683

Länk om nya Katrineholm

http://iof3.idrottonline.se/templates/PageWide.aspx?id=13474

Länk till Katrineholms hemsida

http://www.katrineholm-vk.nu/

4 reaktioner till “Svedala mot Svenska Mästarinnorna, Katrineholm”

 1. Kommer att finnas på plats i Katrineholm vid dagens Elitserie match .
  Ger löpande resultat om möjligt .

  Kenneth

 2. Matchen är i full gång
  En energisk hemmapublik med trummor slår fram sitt Katrineholm .
  Svedala gör en super start på första och leder med 4-1 men sen vänder hemmalaget och går ifrån till 20-10 . Svedala krigar upp sig men når aldrig fram 25-18 till Katrineholm i första set .

 3. 25-10 till Katrineholm i tredje set totaslt 3-0 till Katrineholm .

  Pris till Bäste spelare i Svedala gick till Kelsey

  kenneth

Kommentarer är stängda.