Svedala – RIG Falköping

Igår vann vi den första 3-0 segern denna säsong. Vi skulle möta RIG som har gjort bra matcher och sist vi mötte dom fick vi stryk med 3-0. Vi var såklart laddade att visa att vi har blivit bättre.

Dagen började med lite lätt uppvärmning i gymmet sen vidare till Mikis hus och god mat från Lotta, tack! Sen var det vidare till hallen, lite taktik och sen var det dags att värma upp.

Första set börjar helt ok. Vi har bra mottagning men vi missar lite i defense och blockupptäckning. Dock får vi ganska fort ordning på vår defense. Vi spelar mycket boll i mitten vilket gör att våra kanter för ett lättare block emot sig. Vi lyckas vinna första set.

Andra set går fort. Vi har hittat vårt spel och RIG får problem med sin mottagning medan vi har riktigt bra mottagning. Vi har också en hel del block i andra set.

Tredje set blir som alltid lite mer spännande. RIG vaknade till och vi började slappna av lite väl mycket. Vi lyckas dock ta tag i vårt anfall och vinner tredje setet med 25-21.

Som sagt, vår första 3-0 seger. Libero Josefin Karlsson var riktigt stabil i mottagning och defense, Emma Bengtsson gör också ett kanonjobb i mitten.

En skön seger och nu laddar vi om för en lång bussresa till Örebro nästa helg.

Svedala – RIG Falköping 3-0 (25-14, 25-12, 25-21)

/ Karolina