Svedala Volley Elit drar sig ur..

Efter att ha tappat 8 spelare under sommaren ser det inte jättebra ut, som det säkert inte hade gjort i någon klubb…

Men vi vet vad vi vill och kommer att ge det ett rejält försök på små resurser men med stort hjärta, för laget, klubben och för sporten som man har i blodet.

Som rubriken säger kommer Svedala Volley Elit att dra sig ur hallen idag för att ha sin första lagsammankomst med lite grillning, snack och lära känna varandra bättre. Med är även delar av vårt B-lag, som i år kommer att ha spelare med på några elitträningar i veckan.

Som nygammal tränare ser jag mest möjligheter i år, vi kan komma tvärsist och kvala och vi kan spela slutspel. Målet från klubben är satt och min roll blir att se till att det uppfylls och nej, det är inte att komma tvärsist..

Efter förra årets tunga säsong som avslutades med en enkel vinst i elitkvalet ska vi nu hitta tillbaka till glädjen, men även utvecklas lagets spel och individuellt öka spelförståelsen, tekniken och framför allt fysiken.

Vi har varit igång i ca 3v nu med försäsongsträning och innan allt finns på plats så är det svårt att skriva om det.. Men nu vet ni som läser detta att vi lever och vi kommer till spel, hur ni nu kunde tro något annat, vi är ju Svedala Volley 🙂

/Lennie

En kommentar till “Svedala Volley Elit drar sig ur..”

Kommentarer är stängda.