Trekungaslaget

Det var 29 lag anmälda och vi deltog med två lag. Vi placerade oss på 10 respektive 27 plats. Amanda, Ellen, Mikaela och Frida från Ystad tillhörde definitivt toppskiktet. Vi mötte lagen som placerade sig på topp fem och jag måste säga att marginalerna var mycket små . Dock har vi lite att arbeta på för att kunna knipa en medalj till nästa år.

Ett stort tack till Frida Holgersson (Ystad Volley) som kom in i sista sekunden och fyllde upp Camillas plats. Camilla fick feber och kunde inte delta. Vi vill även tacka Fredrik Holgersson som följde med och coachade. Tack Fredrik för alla dina tips och din peppning, vi uppskattar det otroligt mycket!

När det gäller vårt andra lag innehållande Ida, Hanna, Sofie och Ottilia så började laget med att spela som enskilda individer till att slutligen spela som ett helt lag. Det var fantastisk skoj att se hur de utvecklades för varje match. Tjejerna hade lite otur med allt. Man hade fått besked på att det var slutspelat för deras del när man kom på att vi inte hade spelat lika många matcher som andra lag. Ovetandes om detta hade tjejerna redan gått in i duschen när vi fick infon om att de skulle spela om 24 plats. Blöta i håret och utan strumpor i skorna fick de slänga sig in i set 2 (eftersom de förlorade 1 set pga. att de inte dök upp). Vidare så fick tjejerna ingen lunch förrän kl: 15.45 pga. deras felaktiga spelschema. Ingen mat resulterade i huvudvärk och trötta spelare, trots detta bet dom ihop och vann sin sista match!

Jag måste säga att det har varit riktigt lärorikt för tjejerna att vara med och spela. Sammanhållningen är mycket bra och både jag och Nina är supernöjda med tjejernas insatser. Än en gång ett stort tack till Frida och Fredrik för att ni följde med och gjorde detta till ett härligt minne för oss alla.

Mvh

/Diana

IMG_4001IMG_3929IMG_3745IMG_4000IMG_3731