Två elitmatcher på en vecka

Att matchen mot Engelholm skulle bli en tuff match, var något som var ganska klart. Trots vetskapen om det, gick vi ut på plan och gjorde allt vi kunde för att ge dem en match.

Även om det inte höll denna gång, så tycker jag att denna match var en av våra bästa denna säsong. I samtliga set hade vi svårt att sätta stopp för Engelholms servar och anfall, men vi fortsätter kämpa. Vårt spel kändes relativt avslappnat och vi vann många av de långa duellerna, men tyvärr räckte det inte för vinst i detta fall, men redan på lördagen var det dags för ännu en match, denna gång mot Sollentuna borta.

Vi hade i denna match med oss Tora Hansson och nyförvärvet Amber Ridens från USA. Vi vann med hjälp av dessa vårt första set för säsongen, men efter det gick det nedåt för oss. Vi kunde inte stoppa Sollentuna som ofta gjorde block ut på oss. Sollentunas största fördel var deras försvarsspel och de räddade upp många bollar vi aldrig trodde skulle komma tillbaka. Efter det jämna första setet följde tre mindre jämna set som Sollentuna vann. Men med en setvinst i minnet, laddar vi nu om för hemmamatch mot Gislaved på lördag.

Om du vill läsa mer om Sollentunamatchen kan du göra så på Tora och Camillas blogg, http://teamtoracamilla.wordpress.com/2011/11/19/setvinst/#comments

/Viktoria N