U-13 Cup i Engelholm

Söndagen den 27 januari samlades vi på Roslätthallen. Det var ett tjej-lag och ett kill-lag som skulle iväg och spela volley 2000. Dagens lag bestod av

Sweetgirls: Jennie, Emma, Johanna och Ella.
Spikers: Juhl, Filip, Backis och Kevin.

Sweetgirls:
Tjejerna vann sin grupp utan att förlora ett enda set. Efter det var det dags för slutspel. Vi började med semi som vi vann lätt med 2-0. Sen var det dags för finalen. Det första setet vann vi men i det andra fick dem lite problem. Tjejerna blev nervösa och gjorde lätta misstag som vi egentligen klara hur lätt som helst. Tyvärr förlorade vi andra set. Efter att ha pratat med tjejerna så att dem lugnade ner sig var det tid för tredje set. Vi vann det setet eftersom vi pressade motståndarna med våra mycket bra servar. Vilket gav tjejerna guldet.

Spikers:
Killarnas första match vann dem med 2-0. Deras två andra matcher spelade dem lika. Efter bollräkning var det vi som gick vidare till semi. Semin var spännande och det slutade med att killarna var i final dem med! =) Killarnas final missade vi för att båda finalerna gick samtidigt men det vi såg var mycket imponerande. Finalen slutade 0-2 till ÖVK men nästa gång vinner killarna för så bra är dem.

Det som vi var mycket nöjda med var våra servar och vårt block! Vi blev helt imponerade för att vi inte har tränat så mycket block och killarna blockade ner deras motståndare mer än en gång. Det som var riktigt kul var att killarna och tjejerna stöttade varandra. Då kände vi att vi kom från samma klubb. Svedala ägde hallen det var ingen som kunde överrösta oss!

Vi vill tack alla föräldrar som ställer upp för oss och kör. Vi vill också tack Filips mamma som hjälpte till och coacha.

Vill avsluta med nått som vi ska tänka på när vi spelar.

JAG VILL, JAG KAN, JAG SKA!