U15 Gränsfejd

Lördag 13/3 2010 så åkte vi till Ängelholm (Vejbystrand) för att spela gränsfejd. Tyvärr har vi ont om killar i åldersklassen 96/97 så Ella, Johanna och Filip ställde upp i killklassen, även Emma Larsson skulle ha varit med men blev tyvärr skadad. Detta var ju enda möjligheten för Filip att få spela mot jämnåriga. 

Nio lag från södra Sverige var anmälda.  Första matchen spelade vi mot ÖVK gold, som vann förra gränsfejden, (då var vi inte med). Eftersom Ella, Johanna och Filip inte spelat ihop förut så blev denna match som lite träning för Svedalalaget, med setsiffrorna 28-30 och 24-26 så förlorade vi den första matchen.  Men nu var vi samspelta och då kunde inget stoppa Svedalaungdomarna. Vi vann resten av matcherna, finalen spelade vi mot just ÖVK gold och där visade våra ungdomar att det gäller att vinna rätt matcher.

Kul att som ledare få se att volleyboll är en sport där killar och tjejer kan spela ihop, där alla spelare på plan behövs och att spelarna måste samarbeta för att nå resultat.

Stolt ledare/Lena

Ella Johanna och Filip
Ella, Johanna och Filip