U15-mästerskapet i Falköping

Så var volley 2000 mästerskapet i Falköping över. Skratt , tårar och kämparinsatser avlöste varandra. Vi fick hjälp av våra äldre spelare  Nils Åkerman , Victoria Nordström och Mikaela Carlstedt med att coacha lagen. Utan deras hjälp hade vi aldrig fått ihop det .. så ett stort tack för all tid och energi som ni lagt ner för våra tjejer. NI gjorde ett fantastiskt jobb!

Vi medverkade med tre lag i olika grupper, svart, blå och grön. Nils Åkerman coachade blå laget till placeringen 12 av 34 möjliga. Caroline  Wallin lyckades med att få våra nybörjare att placera sig på en 8:e plats av 15 möjliga . Victoria och Mikaela kämpade med att få våra svarta tjejer att knipa en medalj ..men vi hade inte turen på vår sida utan blev 8 av 17 lag. VI hade dock kunnat bättre, men som sagt turen svek oss och alla tjejerna var inte på topp denna helg.

Som helhet är vi mycket nöjda med allas insatser. Vi har framför allt  haft kul och utvecklats inom volleybollen. Tjejerna i det svarta laget stötte på Alexandra Lazic och tog en bild tillsammans med henne..

Mer parten av spelare kommer till hösten att spela 6- mannavolley isf volley 2000 , så nu  siktar vi på U17 SM nästa år! J

//Diana

Svarta laget
Svarta laget
Gröna laget
Gröna laget
Blå lagets coach
Blå lagets coach
Svarta lagets coacher
Svarta lagets coacher